– De muur waar de veranda/terrasoverkapping tegenaan komt dient in zijn geheel vrij te zijn van obstakels. Zorg ervoor dat bijvoorbeeld een regenpijp, lamp enz. van tevoren weggehaald is.

– En muur dient helemaal vlak door te lopen. Mocht een muur verspringen (naar voren of achteren) dan dient de rest van de muur egaal gemaakt te worden zodat het muurprofiel van de overkapping hier tegenaan gemonteerd kan worden.
– Wanneer een muur egaal gemaakt wordt of verstevigd wordt met een houten balk dan dient dit ook stevig genoeg gedaan te worden zodat deze het gewicht van de veranda/overkapping kan dragen. Een veranda/overkapping wordt namelijk om de 50 centimeter bevestigd met slagpluggen/torx schroeven welke elk een gewicht van 100 kilogram moeten kunnen dragen. De achtergrond moet dit ook kunnen dragen.
Afvoer van water:
Let op wanneer u terras bestaat uit een harde vloer en er moet gehakt of opengezaagd worden voor aansluiting,dient u zelf uit te voeren voordat het montage team komt. Zodat het montage team zonder obstakel aan het werk kan gaan.

Menu
error: Content is protected !!
Antwoord
1
Goedendag Paula hier waar kan ik u mee van dienst zijn?