Sfeerimpressie


Terrasoverkapping/Veranda met polycarbonaat dak en 2 staanders

Hoe meer je de frisse lucht binnen voelt komen, hoe relaxter je wordt. Kunt u zich voorstellen dat u zelfs met een regenbui nog gebruik maakt van uw veranda.


Deze terrasoverkapping/veranda is gemaakt van een sterke aluminium constructie daardoor heeft hij maar 2 staanders. U heeft de keuze uit opaal of heldere dakplaten. De terrasoverkapping/veranda wordt standaard geleverd met 16 mm polycarbonaat. Het polycarbonaat is ook verkrijgbaar tot 32 mm. U kunt natuurlijk ook voor een glazen dak kiezen. De veranda is te verkrijgen uit 2 kleuren, creme ral 9001 of antraciet Ral 7016. Ook kunt u kiezen voor een extra led verlichting. Deze terrasoverkapping/veranda is ook leverbaar als bouwpakket. Alles wat u nodig hebt van materiaal wordt meegeleverd. U moet dan denken aan: silicone kit, kitpistool, schroeven, gatenboor, worteldoek en kiezels. U kunt natuurlijk ook de montage aan ons overlaten. U kunt zelf de datum aangeven in onze agenda.

Terrasoverkapping/Veranda met glazen dak en 2 staanders

Iedereen weet dat buitenlucht een mens goed doet. Kunt u zich voorstellen hoe fijn het zou zijn, om tot s’avonds laat onder u veranda met glazendak te zitten en te genieten van een lucht vol met sterren. Dat wanneer er een regenbui valt en u de druppels hoort vallen op u glazen dak dat dat een gevoel van rust geeft.


Deze terrasoverkapping/veranda heeft meteen een luxe uitstraling dankzij haar glazen dak. Is gemaakt van een sterke aluminium constructie met extra versteviging daardoor heeft hij maar 2 staanders. Het glas bestaat uit veiligheids glas 4+2+4. Ook kunt u kiezen voor een extra ledverlichting.
Deze terrasoverkapping/veranda is ook leverbaar als bouwpakket. Alles wat u nodig hebt van materiaal wordt meegeleverd. U moet dan denken aan: silicone kit, kitpistool, schroeven, gatenboor, worteldoek en kiezels. U kunt natuurlijk ook de montage aan ons overlaten. U kunt zelf de datum aangeven in onze agenda.

Terrasoverkapping/Veranda met 2 staanders en zijspie

Je kent dat gevoel wel van druk zijn in je hoofd. Wilt u daar vanaf, ga dan eens onder u veranda zitten, geniet van u tuin en kom volledig tot rust.


De spie is gemaakt dmv een aluminium u-profiel rondom het polycarbonaat. Deze moderne terrasoverkapping/veranda wordt standaard geleverd met een polycarbonaat dak van 16 mm. Het polycarbonaat is ook verkrijgbaar tot 32 mm. U heeft de keuze uit de kleuren opaal of helder. U kunt natuurlijk ook voor een glazen dak kiezen. Ook kunt u kiezen voor een extra led verlichting. Deze terrasoverkapping/veranda is ook leverbaar als bouwpakket. Alles wat u nodig hebt van materiaal wordt meegeleverd. U moet dan denken aan: silicone kit, kitpistool, schroeven, gatenboor, worteldoek en kiezels. U kunt natuurlijk ook de montage aan ons overlaten. U kunt zelf de datum aangeven in onze agenda.

Serre/veranda met polycarbonaat dak, aluminium schuifdeur voorkant, zijkant aluminium buiten draaiende deur en raam. Aluminium raamprofile-spie

U zult ongetwijfeld nog meer gaan genieten met deze veranda door de extra leefruimte die u hiermee creëert. In het voorjaar kunt u al buiten gaan zitten. In het najaar heerlijk vertoeven van u extra leefruimte. Misschien maakt u er een wintertuin van of een heerlijke leeshoek. 


Deze zeer luxe serre/veranda geeft u een extra leefruimte. Wordt geleverd standaard geleverd met 16 mm polycarbonaat. Het polycarbonaat is ook verkrijgbaar tot 32 mm. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een glazen dak. De serre/veranda is te verkrijgen uit 2 kleuren, creme ral 9001 of antraciet Ral 7016. De schuifdeur is gemaakt van een aluminium profiel die 105 mm dik is. De buiten draaiende deur en raam is ook gemaakt van een aluminium profiel die 55 mm is. De zijspie is ook gemaakt van 55 mm raam profiel. Deze schuifdeur en deur wordt voorzien van een degelijk slot. Ook kunt u kiezen voor een extra led verlichting. Deze serre/veranda is ook leverbaar als bouwpakket. Alles wat u nodig hebt van materiaal wordt meegeleverd. U moet dan denken aan: silicone kit, kitpistool, schroeven, gatenboor, worteldoek en kiezels. U kunt natuurlijk ook de montage aan ons overlaten. U kunt zelf de datum aangeven in onze agenda.

Terrasoverkapping/Veranda met 2 staanders en polycarbonaat dak. De zijkant volledig dicht met polycarbonaat platen

Het is belangrijk om voelde te ontspannen. Ik weet zeker dat wanneer u onder onder deze veranda zit, u volledig tot rust komt.


Deze terrasoverkapping/veranda is gemaakt van een sterke aluminium constructie en heeft 2 staanders. U heeft de keuze uit opaal of heldere dakplaten. De terrasoverkapping/veranda wordt standaard geleverd met 16 mm polycarbonaat. Het polycarbonaat is ook verkrijgbaar tot 32 mm. U kunt natuurlijk ook voor een glazen dak kiezen. De zijkanten wordt  geleverd/gemaakt met 16 mm polycarbonaat rondom H+U aluminium profiel. De veranda is te verkrijgen uit 2 kleuren, creme ral 9001 of antraciet Ral 7016. Ook kunt u kiezen voor een extra led verlichting. Deze terrasoverkapping/veranda is ook leverbaar als bouwpakket. Alles wat u nodig hebt van materiaal wordt meegeleverd. U moet dan denken aan: silicone kit, kitpistool, schroeven, gatenboor, worteldoek en kiezels. U kunt natuurlijk ook de montage aan ons overlaten. U kunt zelf de datum aangeven in onze agenda.

Terrasoverkapping/Veranda/Serre met polycarbonaat dak en glazen schuifdeur aan de voorkant.

Stel je eens voor hoe het voelt om onder deze veranda te zitten heerlijk relaxed terwijl je de tuin in kijkt en de vogels hoort fluiten.


Deze extra luxe terrasoverkapping/Veranda/Serre wordt gemaakt van een extra stevige aluminium constructie daardoor heeft hij maar 2 staanders. Wordt standaard geleverd met 16 mm polycarbonaat. Het polycarbonaat is ook verkrijgbaar tot 32 mm. De glazen schuifdeur is op toegepast op 5-rails systeem. Is ook verkrijgbaar op 3-rails systeem. De combinatie rails systemen zijn ook mogelijk bijvoorbeeld: 3+3, 5+3 etc. De terrasoverkapping/veranda/serre is te verkrijgen uit 2 kleuren, creme ral 9001 of antraciet Ral 7016. Ook kunt u kiezen voor een extra led verlichting. Deze terrasoverkapping/veranda/serre is ook leverbaar als bouwpakket. Alles wat u nodig hebt van materiaal wordt meegeleverd. U moet dan denken aan: silicone kit, kitpistool, schroeven, gatenboor, worteldoek en kiezels. U kunt natuurlijk ook de montage aan ons overlaten. U kunt zelf de datum aangeven in onze agenda.

Terrasoverkapping/Veranda/Serre met glazen dak, glazenschuifdeur aan de voorkant en glazen schuifdeur aan de zijkant

Stel je eens voor hoe mooi het zal zijn om al in het vroege voorjaar van de eerste zonnestralen te genieten. Heerlijk warm achter het glas, kijkend naar al het nieuwe leven wat buiten ontstaat….stel je dat eens voor.


Deze zeer luxe terrasoverkapping/Veranda/Serre wordt gemaakt van een extra stevige aluminium constructie daardoor heeft hij maar 2 staanders. Wordt standaard geleverd met een glazen dak. U kunt natuurlijk ook kiezen voor 16 mm polycarbonaat of 32 mm polycarbonaat. De zijspie is gemaakt van een aluminium 55 mm raam profiel waardoor eronder gemakkelijk een rails systeem toegepast kan worden. De glazen schuifdeur is op toegepast op 5-rails systeem. Is ook verkrijgbaar op 3-rails systeem. De combinatie rails systemen zijn ook mogelijk bijvoorbeeld: 3+3, 5+3 etc. De terrasoverkapping/veranda/serre is te verkrijgen uit 2 kleuren, creme ral 9001 of antraciet Ral 7016. Ook kunt u kiezen voor een extra led verlichting. Deze terrasoverkapping/veranda/serre is ook leverbaar als bouwpakket. Alles wat u nodig hebt van materiaal wordt meegeleverd. U moet dan denken aan: silicone kit, kitpistool, schroeven, gatenboor, worteldoek en kiezels. U kunt natuurlijk ook de montage aan ons overlaten. U kunt zelf de datum aangeven in onze agenda.

Terrasoverkapping/Veranda/Serre met glazen dak en glazen schuifdeur aan de voorkant en zijkant + spotjes.

Met deze veranda creëer je een aangename sfeer. Stel je eens voor dat je tot ’s avonds laat samen met je vrienden onder het genot van een drankje, geniet van de prachtige lucht vol met sterren en de maan. Het licht van buiten en de led verlichting zorgt voor een romantische sfeer.


Deze zeer luxe terrasoverkapping/Veranda/Serre wordt gemaakt van een extra stevige aluminium constructie. Wordt standaard geleverd met een glazen dak. De zij spi is gemaakt van een aluminium 55 mm raam profiel waardoor eronder gemakkelijk een rails systeem toegepast kan worden. De glazen schuifdeur is op toegepast op 5-rails systeem. Is ook verkrijgbaar op 3-rails systeem. De combinatie rails systemen zijn ook mogelijk bijvoorbeeld: 3+3, 5+3 etc. De terrasoverkapping/veranda/serre is te verkrijgen uit 2 kleuren, crème ral 9001 of antraciet Ral 7016. Ook kunt u kiezen voor nog een extra set led verlichting. Deze terrasoverkapping/veranda/serre is ook leverbaar als bouwpakket. Alles wat u nodig hebt van materiaal wordt meegeleverd. U moet dan denken aan: silicone kit, kitpistool, schroeven, gatenboor, worteldoek en kiezels. U kunt natuurlijk ook de montage aan ons overlaten. U kunt zelf de datum aangeven in onze agenda.